All my Sitecore items are called __Standard Values

After I upgraded to Sitecore 7.5, all of my Sitecore items are called “__Standard Values“. This happens in the “Danish” language, not the “English”:

All items are called __Standard Values

All items are called __Standard Values

Don’t worry, your items have not been renamed. Sitecore have just made a tiny mistake, and added the phrase “__Standard Values” to the “Display name” of all __Standard Values:

Display Name is wrong

Display Name is wrong

  • Find the template
  • Find the __Standard Values of the template
  • Click View|Standard Fields
  • Find the field “Display name”
  • Delete the text “__Standard Values” in the field
  • Repeat for all __Standard Values that contains a text in the “Display name” field.

UPDATE:

I made an .aspx page that fixes the issue. Get the contents here.

About briancaos

Developer at Pentia A/S since 2003. Have developed Web Applications using Sitecore Since Sitecore 4.1.
This entry was posted in Sitecore 7, Sitecore 8 and tagged , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to All my Sitecore items are called __Standard Values

  1. Pingback: All my Sitecore items are called __Standard Values – The fix | Brian Pedersen's Sitecore and .NET Blog

  2. Sergety says:

    Hi Brian,
    Downloading and installing latest translation fine from SDN should solve the issue.
    http://sdn.sitecore.net/Resources/Client_Translations/CMS%20Client%20Translations/7,-d-,5.aspx

    Thx.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s